Jerryco

Saját kútfő

Friss topikok

  • ribiribi: Én meg vanyiliját. :-)))))))) (2008.03.19. 23:34) A cuki neve
  • Cilu: Tamás drága, ha a fagyi igazi lesz akkor imádni fogom ahogy téged is (2008.03.18. 13:59) Betúrnád ezt a fagyit?
  • Jerryco: Köszönöm szépen! Jó vagy hozzám!!! :) (2008.03.17. 01:52) Nem tudhatom

Linkblog

Szívből, szívbaj 3. pillanatok

2008.03.17. 05:25 | Jerryco | Szólj hozzá!

Ott hagytam abba, hogy aszondja: Rambó!

Az öregember most már leplezetlen érdeklődéssel követi a hölgyet a bevásárló-központban. Amikor a hölgy eltesz, vagy megeszik ezt-azt, egyre jobban mosolyog a férfi; tetszik neki a lopós de csinos asszony.

A rejtett kamerák hasonlóan követik az eseményeket. A biztonsági szolgálat zsibongva kommentálja a lopásokat. Néha felhorkannak, viccelődnek.

Vágások a nőről. Ipari kamerás felvételek. Jobbra forduló, balra forduló képek. Az öreg férfi miközben árnyékként követi az idős asszonyt, kezdi felfedezni, hogy valószínüleg a biztonságiak kiszúrták az asszony lopásait. A férfi kezd nyugtalankodni. Félti az idegen nőt.

Őr 1.: - Te, Kovács, lassan lemehetnél a pénztárhoz, hogy elcsípd a mamát.

Őr 2., Kovács: - Én menjek le? Hát te akarod letaposni. Menj te én meg figyelem innen. Az hiányzik, hogy pofáncsapjon a megpakolt táskájával.

Őr 1.: - Nagy harcos vagy, hallod-e. Lemegyek akkor én, de ha ennek vége, akkor visszajövök és ellenőrzöm, punci van-e alattad. Te hívd ki a kerületieket.

Az idős úr közben kezdi tervezni a mama kimentését, ha megállítanák. Mellékesen egy drága italt csempész a saját zsebébe, de ettől függetlenül még belerak egy tucat vásárlónak a zsebeibe ezernyi apróságot. Közben igyekszik úgy helyezkedni, hogy a nő melletti sorban, nagyjából vele egy időben érjen a pénztárhoz.

A biztonsági őr leérkezik. Magabiztosan lépeget a kasszához. Arcán gúnyos mosoly.

Ekkor szólal meg az egyik csipogó, a soron valahol elől. A fejek arra fordulnak. Az őr mosolya lehervad. Egyszerre igyekszik megoldani a helyzetet de szemmel tartani a hölgyet is.

4.-es pénztár: - Józsikám, csipog a kassza...

Ör 1.-es, Józsika: - Látom Bözsi. Itt vagyok. Uram, legyen szíves megmutatni a táskáját.

Közben megszólal a kilences kassza csipogója. A kilences kasszás hangosan Józsinak: - Gond van nálam is.

Józsi izzadni kezd. Kapkodja a fejét.: - Jól van, Margitka, egyszem vagyok, de azért az igyekszem!

Újabb kassza szólal meg, majd még egy és még egy. Az emberek méltatlankodnak. A hölgy közben fizet és kitolja a kocsit. Józsi utána ered, de mikor megközelítené, sorra kerül az idős úr is, akinél ugyancsak csipogás van.

36. kasszás: - Józsi, megnéznéd az urat?

Józsi már nagyon ideges. A hölgy kicsúszik a keze közül. Idegesen markolássza a cb-rádiót. Felszól Kovácsnak: - Te is látod, amit én? Tököm! Te látsz egyáltalán valamit? Rendőrök...?

36. kasszás ismét: - Jóóóózsi, nézd meg az urat!

Józsi csak odakapja a fejét és felkiált: - Jól van, látom az urat. Egész jóképű, Klárika. Menj hozzá!

Klárika: - Nem vagy vicces, viziló! - rágógumja elpukkan.

Józsi az idős hölgyet keresi szemével, közben maga elé morog: - Rambó vagyok, bazzeg...

Klárika megunja, fizetteti az öreget, aki elslisszan. Még szeretné látni a hölgyet, hátha beszélhet vele. Még látja, hogy a hölgy felszáll a buszra. Megnézi a busz számát. Közben a rendőrök befutnak és kipattannak a kocsiból. Odabentről még mindig kiszűrődnek a csipogó kasszák. A rendőrök futva mennek be.

Az öreg kiveszi a zsebéből az üveg italt és egy koldusnak adja, akin látszik, hogy alkoholista.: - Ne idd meg egyszerre!

Alkoholista: - Köszönöm. Nem egyszerre, egyhuzamban fogom inni...

Az öreg már elbattyogott a holmijával.

 

Folyt. köv

A bejegyzés trackback címe:

https://jerryco.blog.hu/api/trackback/id/tr9384075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása