Jerryco

Saját kútfő

Friss topikok

  • ribiribi: Én meg vanyiliját. :-)))))))) (2008.03.19. 23:34) A cuki neve
  • Cilu: Tamás drága, ha a fagyi igazi lesz akkor imádni fogom ahogy téged is (2008.03.18. 13:59) Betúrnád ezt a fagyit?
  • Jerryco: Köszönöm szépen! Jó vagy hozzám!!! :) (2008.03.17. 01:52) Nem tudhatom

Linkblog

Szívből, szívbaj 4.

2008.03.18. 03:02 | Jerryco | Szólj hozzá!

Az öregember tehát otthagyja a tecsó parkolóját. Fontos, hogy kiderüljön róla, hogy van pénze és valamikor a szórakoztató iparban dolgozott. Azon filózm, hogy legyen mondjuk egy nyugdíjas illuziónista, bűvész.

Ezt e filmben bemutathatjuk úgy is, hogy miután az alkoholista a piával elfordul tőle, ő elővarázsol egy ezrest és a zsebébe csempészi, valami ilyesmi mondattal: - És ha megittad, egyél rá valamit...

Ahogy alakul a történet, még fontos lehet a szakma.

Egy másik adalék:

Az "Igazából szerelem"-ben fontos karakter volt Rowan Atkinson. Nem tudom, valahol írtak-e már erről, de zerintem ő egy afféle "jótündér" lehetett, aki segít az embereknek, vagy legalábbis igyekszik valahogy a figyelmüket a helys útra terelni. Ezt annak ellenére gondolom, hogy direktben csak kétszer jelenik meg a filmben, de mindkét eset fontos pillanat.

Szóval, a magyar változatban is szükség van egy ilyen karakterre, hasonlóan, mellékesen. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://jerryco.blog.hu/api/trackback/id/tr48385564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása